Rreth nesh

 

Rreth nesh

 
Egzona Morina   ( Themeluese /  administruese e besuar )

Egzona Morina
(Themeluese/
administruese e besuar)


 

 


Egzona mori diplomën e saj në neuroshkence nga Columbia University në vitin 2015. Pas diplomimit ajo kreu hulumtime shkencore në Universitetin e Nju Jorkut në Qendrën Mjekësore Langone në laboratorin e Dr. Robert Froemke.

Aktualisht ajo është studente e doktoraturës në neuroshkence në Qendrën Sainsbury Wellcome (University College London) ku ajo u anëtarësua në laboratorin e Dr. Andrew Murray në shtator 2017.

Xhufe Bacaj-Morina     ( Administruese e besuar )

Xhufe Bacaj-Morina
(Administruese e besuar)

 

 

 

 

 

 

 


Zonja Bacaj-Morina diplomoj në vitin 1981 nga Universiteti i Prishtinës, me diplomë në inxhinieri elektrike. Ajo vazhdoi studimet e saj në Fakultetin Teknik dhe mori diplomën e saj Master. Ajo ishte gjithashtu një ligjëruese në vizitë në Kolegjin e Qytetit të Nju Jorkut.  

Andrew Murray, PhD   ( Administrues i besuar )

Andrew Murray, PhD
(Administrues i besuar)
 

 

 


Dr. Murray përfundoi doktoraturën e tij në neuroshkence në Universitetin e Aberdeen dhe vazhdoi të përfundonte një postdoc. Ai u transferua në Nju Jork ku mbaroi postdoc’in e tij në Columbia University. 

Që nga viti 2016, ai udhëheqë laboratorin e tij në Qendrën Sainsbury Wellcome (University College London), duke studiuar sistemin vestibular për të kuptuar se si truri përdor informacion ndijor në kontekste të ndryshme.

 

Miranda Mathews, PhD   ( Administruese e besuar )

Miranda Mathews, PhD
(Administruese e besuar)

 

 

 

 

 

 


Dr. Mathews mori diplomën e saj të Arteve dhe Shkencave Liberale në vitin 2013, para përfundimit të doktoraturës në neuroshkence në Universitetin e Sidneit në vitin 2018. Krahas studimit të saj, Miranda ka punuar si akademik që edukon studentët universitar dhe të mjeksisë.

 

Anëtarët


Fjolla Bakalli
(Konsulent/mentor biznesi)

 

Vullnetarët

Anita Selmani

Ina Shehu

Francesca Greenstreet

Jesse Geerts

Anna Lebedeva

Simon Thompson

Federico Claudi

Philip Shamash