Profilet e ATOMIstëve

 

Alba Arifi

Alba është 18 vjeçe dhe aktualisht është studente në shkollën e mesme Sami Frashëri. Ajo iu bashkua ATOMI-t në vitin 2015 dhe dëshiron të studiojë kriminologjinë.  

Arianit Preniqi

Arianiti është 16 vjeç dhe iu bashkua ATOMI-t në vitin 2017. Ai nuk ka vendosur ende se cillen karierë do të donte të ndiqte, por ai do të dëshironte të kishte një në arkitekturë apo mjekësi.

Flaka Kokolli 

Flaka është 19 vjeçe dhe aktualisht është në vitin e dytë të studimeve për animacion në Universitetin Metropolitan në Budapest. Ajo iu bashkua ATOMI-t në vitin 2013.

Raesa Nikshiqi

Raesa është 16 vjeçe dhe aktualisht është në klasën e 10-të në Milleniumi i 3'te. Ajo iu bashkua me ATOMI-t në 2017 dhe ëndrron të studjon në MIT një ditë.

Olti Roka

Olti është 16 vjeç dhe në vitin e tij të parë të shkollës së mesme. Ai iu bashkua ATOMI-t që nga viti 2017 dhe është një fanatik i matematikës dhe konsideron neuroshkencën.

Doruntina Hoti 

Doruntina është 16 vjeçe dhe aktualisht është në klasën e 11-të. Ajo iu bashkua me ATOMI-t gjatë verës së vitit 2017 dhe ëndrron të ketë një karriere në shkencat kompjuterike.

Jon Syla 

Joni është 16 vjeç dhe ka fituar vendin e parë në garën kombëtare të fizikës në Kosovë. Ai iu bashkua ATOMI-t që nga viti 2017.