Media

Dëgjoni Egzona Morinën duke folur për jetën e saj dhe BrainCamp 2019 në këtë intervistë në RTK me Dhurata Mustafën.
(Shqip)

Tv.png

Shikojeni Egzona Morinën në RTK duke folur për Neuroshkencen dhe projektin e saj BrainCamp Kosovo.
(Shqip)

Shikojeni Egzona Morinën në TV ALB UK duke folur për jetën e saj, karrierën dhe projektet më të fundit. Intervista është pjesë e një emisioni televiziv shqiptar të quajtur: 100% Shqip.
(Shqip)

paper.png

Lexoni se si Egzona bëri kalimin nga tenisi në shkencë dhe se si luan një rol të madh në jetën e saj.

article.png

Lexoni çfarë frymëzoi BrainCamp Kosovo dhe çfarë ndryshimesh mund të sjellë.  
(Anglisht)

articles.png

Këtu mund të gjeni përkthimin në gjuhën shqipe të artikullit të mëparshëm që është paraqitur në portalet e ndryshme shqiptare si dhe në revista.

atom.png

Lexoni më shumë për atë që BrainCamp Kosova përfaqëson dhe çfarë rëndësie ka. .
(Shqip)