Bëhu vullnetar(e)

john-schnobrich-520023-unsplash.jpg

 

 

 

 

Nëse jeni ekspert në fushën tuaj dhe dëshironi të ndani përvojën tuaj ose t'u përgjigjeni disa pyetjeve të studentëve të interesuar në të njëjtën fushë, ju lutemi na dërgoni CV-në tuaj dhe shpjegoni shkurtimisht se në çfarë mase dëshironi të përfshiheni.